Начало » Вълчи дол » Кандидат кмета на ПП ГЕРБ за Община Вълчи дол Георги Тронков откри новопостроения Ловен дом на Ловно-рибарска дружина

Кандидат кмета на ПП ГЕРБ за Община Вълчи дол Георги Тронков откри новопостроения Ловен дом на Ловно-рибарска дружина

На 01.10.2019 Георги Тронков – Кмет на Община Вълчи дол за мандат 2017-2019 год. и кандидат за кмет от ПП ГЕРБ връчи ключове за новата ловна хижа на Сдружението на ЛРД-Вълчи дол в представлявана от г-н Илия Ганчев.

На събитието присъстваха инж. Васил Василев председател на УН на НЛРС в България, инж. Радостин Желязков – директор на ДГС- гр.Суворово, Иван Николов ръководител и главен специалист по лова при ЛРД- Вълчи дол, Димитър Тодоров – председател на ПП ГЕРБ – за община Вълчи дол, ВрИД Кмет на Община Вълчи дол – Костадинка Петкова.

В присъствието на много гости и членове на ЛРД-Вълчи дол, бе извършен тържествен водосвет.

Децата от танцов състав “Пламъче ” при НЧ “Димитър Благоев-1907 “-гр.Вълчи дол поздравиха гостите.

Инж Васил Василев поздрави ЛРД- Вълчи дол с новата придобивка, изказа благодарността си, че Общинска администрация Вълчи дол и Ловно-рибарското сдружение работят “ръка за ръка ” и използва възможността да поздрави и награди Иван Николов за годините всеотдайна работа, като му връчи грамота и благодарности от името на УС на НЛРС.

 
banner
banner
Budnavarna