Начало » Политика » Генадий Атанасов: оптимист съм за бъдещето на Варна!

Генадий Атанасов: оптимист съм за бъдещето на Варна!

Генадий Атанасов е водач на листата за общински съветници на местна коалиция ПП СВОБОДА и Българска социалдемократическа партия във Варна. Господин Атанасов е разпознаваем общественик за гражданите на Варна. Понастоящем е председател на борда на директорите на Двореца на културата и спорта. Амбициите му са чрез листата от млади и национално отговорни личности да освежи и пречупи модела на управление на Общината.

1. Партия СВОБОДА участва на местните избори във Варна?! Как се стигна до тук?

След местните избори преди четири години и моето участие като мажоритарен кандидат за районен кмет се акумулира голяма обществена енергия около моята личност. Като независим претендент получих доверието на хиляди варненци. Естественото продължение беше реализирането на организиран политически проект. ПП СВОБОДА се оказа естествената среда, където младите и инициативите могат да реализират своя потенциал. Местните избори са подходящо място, където е възможно да заявим нашите позиции и да се преборим за доверието на варненци.

2. Какво предлагате за младите на Варна?

За младите на Варна предлагаме: общинска подкрепа на младите семейства; инвестиция в развитието на нашите деца и изграждането на качествена жизнена среда, където растат здрави и хармонични личности.
Варна за младите  трябва да е един модерен, проспериращ Европейски град с атракционни  зони, университети и съвременна спортна база.

3. Оптимист ли сте за бъдещето на Варна?

С тази листа от млади и инициативни хора, категорично да!

 

Генадии Атанасов: оптимист съм за бъдещето на Варна!

 
banner
banner
Budnavarna