Дрифт и гонки ни очакват днес на Морска гара

Днес от 10.00 до 14.00 ч. на Морска гара във Варна младежи на възраст от 15 до 29 години ще покажат дрифт умения, състезавайки се с радиоуправляеми колички.

Гонките, пушилките и въртенето на гуми са част от Проект „Бързи и яростни”, който се реализира от НГ „Бързи и яростни” с финансовата подкрепа на Община Варна и в подкрепа на титлата „Варна – Европейска младежка столица 2017” .

Целта на проекта е да провокира младите хора да бъдат активни и предприемчиви, да живеят активно и здравословно, да се включват и създават полезни инициативи през свободното си време.

Реализирането на този проект ще доведе до повишаване на личната мотивация на младежите за подобряване на физическото здраве и създаване на устойчив интерес към участие в различни социални дейности.

Всички „Бързи и яростни” младежи на възраст до 29 години, да заповядат днес – 2 октомври 2016г на Морска гара( до шатрите на Младежкото изложение) в 10.00 ч., за да се включат и насладят на моменти изпълнени с много адреналин,пушилка, уникални дрифт умения,много забавление и създаване на нови контакти и партньорства.

Повече за събитието на фейсбук страницата.

СПОДЕЛИ НОВИНАТА!