„Легендите“ и Тони Димитрова стоплиха с български хитове регата „Тол Шипс“

Стотици български и чуждестранни гости аплодираха вечните български хитове, които прозвучаха на откритата сцена на регатата „Тол Шипс“ във Варна. Любими на много поколения песни споделиха музиканти от емблематичните български групи ФСБ, „Сигнал“, Д2. Публиката припява на певците Стенли, Любо Киров и Тони Димитрова, които бяха част от първия грандиозен концерт във варненското домакинство на ветроходната регата, съобщиха организаторите.

Пристанище Варна се превърна в територия на романтика, предизвикана от красивите морски ветроходи, украсени с разноцветни знамена и най-обичаните български поп- и рокпесни. Приключението започна още по обяд, когато със зрелищни маневри, музика и силни сирени ветроходите заеха местата си по кейовете. Хиляди варненци избраха топлия ден, за да се снимат и да покажат на децата си легендарни и нови платноходи от България, Русия, Румъния и Полша.

Те ще имат още два дни възможност да се насладят на преживяването „Тол Шипс“. В неделя вечер на откритата сцена ще излезе Звезделин Керемидчиев-Звезди, който заедно с варненски музиканти ще участва в концерта-почит към Фреди Меркюри „Бохемска рапсодия“. В понеделник Николо Коцев, групата му „Кикимора“ и Дуги Уайт ще подгреят публиката с твърд рок. Входът за всички концерти е свободен.

СПОДЕЛИ НОВИНАТА!