Притеснен ли е общинският съветник от Провадия от резил на НАП Варна?

По сигнал на МВР са започнати ревизии от НАП Варна на Ивайло Илиев като физическо лице и на фирми свързвани с него. Определения период за ревизията е 8 септември – 9 ноември 2016 г.. Най-късно на 9 ноември НАП следва да уведоми разследващите органи за резултатите от ревизията.

Може би на това се дължи необичайната нервност на общинския съветник на последното заседание на общинския съвет, може би търсещ отговорност за ревизията от НАП, за която вече самият той е знаел и оставяйки всички присъстващи в потрес от казаното и поведението му. На заседанието същият си позволи да упрекне председателя на общински съвет Христо Гичев, че се мачка опозицията, а лично Гичев му е казал да внимава много какво прави. Веднага след това пък сам каза, че Гичев не е казал такова нещо. Сам ли не си вярва на изреченото от самия него? …няма значение очевидно какво точно се казва в този общински съвет!

Извадка от протокол от заседание на провадийски общински съвет  от 21.09.2016г.:

„…

„Изказване на Ивайло Илиев „Започвам по същество. Това е увод. И бях предупреден изрично. Г-н Гичев, така ли беше? Казахте ли ми, г-н Илиев, много внимавайте какво правите? Казахте ли?”

Йордан Иванов Михалев-председателстващ заседанието на ОбС Провадия „Г-н Илиев, не влизайте в диалог.”

Изказване на Ивайло Илиев „В момента г-н Гичев отрича. Аз си оттеглям думите. Значи не е казал.”

…”

източник: Проватон

СПОДЕЛИ НОВИНАТА!