Ген. Радев от Варна: ГЕРБ е фирма, кандидатът им ще бъде аватар на Бойко

Кандидатът за президент генерал Румен Радев се срещна със симпатизанти във Варна. Проявата се състоя във Фестивален и конгресен център във Варна. Румен Радев заяви, че ще налага вето на всички решения на Парламента, които са против Народа, а след като спечели вота на хората и стане Президент се надява Бойко Борисов да си удържи на думата и да насрочи предсрочни Парламентарни избори.

14571998_194672407633492_795313070_o

Именно около ГЕРБ и техния кандидат бе й най-интересното му изказване. „ГЕРБ е фирма за избори. Те са се вкопчили като държавна партия в нас и си мислят, че управляват Народа, без да го питат за мнението му. Обидно е за българите да бъде крит кандидатът им толкова много време. Обаче няма и значение кой ще бъде той, защото ще бъде аватар на Бойко Борисов и ще изпълнява нарежданията му. България не се нуждае от партиен Президент, а от независима личност със свой потенциал и виждане на проблемите, като мигрантската криза, както и външната ни политика“, заяви Радев пред стотици съратници.

Генерал Румен Радев също така категорично обяви за пореден път, че ще държи да бъдат отменени санкциите срещу Русия, защото те са вредни за страната ни.

Източник: Спътник

СПОДЕЛИ НОВИНАТА!