Веселин Марешки: Вместо бежански центрове, трябва да се строят затвори за корумпирани политици

Безумие е в момента да се строят бежански центрове. На първо място трябва да се строят затвори за корумпираните политици, които са ограбили народа. „Няма как в Румъния да са корумпирани, в България да не са.

Няма как картелът в Румъния да е санкциониран с десетки милиони, в България да не е санкциониран”. Това заяви в предаването „Лице в лице“ по БТВ бизнесменът и кандидат за президент Веселин Марешки. Той се включи в кампанията под мотото: „Освободително движение за чиста и свята република” и обясни, че ще освобождава от гаврата, от грабежите, корупцията, тормоза – всички тези негативни неща, които грабят българския народ и държава.

Старият модел ще бъде разбит с публичност, когато има публичност, няма грабежи, допълни Марешки. По думите му президентските избори са само първата крачка, след това следват предсрочни парламентарни избори и връщане на всички откраднати пари. „Дошъл е моментът българите да избират бедни и роби, както се опитват да ни втълпят, или свободни, достойни и богати.

Аз съм показал, че имам волята, силата и уменията и най-важното – имам смелостта да изляза и да покажа всички недъзи и да се боря с тях и, ако получа доверието на гражданите, заедно можем да се борим с тях. Като президент ще се боря да направим такива правила, че да не се моли народът някой като мен, по-луд и по-смел, да излиза и да решава проблемите, а да има правила, които да се спазват и да не допускат изграждането на картелите”, каза още Марешки.

Той каза, че са наели три от най-големите зали в България – Зала 1 на НДК, Колодрума в Пловдив и Спортната зала във Варна, и покани всички свободни патриоти да посетят техните мероприятия и да се запознаят с вижданията им. Докато Борисов е зает с външната политика, Цветанов изземва функциите. Мисля, че скоро ще стане лидер на ГЕРБ, допълни Марешки.

СПОДЕЛИ НОВИНАТА!