Начало » Общност » Черен уикенд за Варна

Черен уикенд за Варна

Черен уикенд с някоко пътни произшествия и двама загинали отчитат от варненската полиция.

Събота, 21 септември, около 10:45 часа, на «Аспарухов мост», е възникнало ПТП. 43-годишният водач на л.а. «Ситроен» М.И. от Варна, по време на движение, при маневра за изпреварване, губи контрол над МПС и се блъска в електрически стълб. Вследствие на инцидента мъжът получава фрактура на бедро и контузия на корем, прегледан е и настанен за лечение, първоначално без опасност за живота. По-късно състоянието на мъжа се влошава и същият е починал в болнично заведение дни по-късно.

Ден по-късно, неделя 22 септември, около 23:35 часа, на АМ «Хемус», е възникнало ПТП. Водачът на т.а. «Волво» Д.Д. (54 г.) от Велико Търново, по време на движение, блъска пешеходец, пресичащ пътното платно. Вследствие на инцидента 66-годишният мъж е загинал на място. Изясняват се причините и обстоятелствата, довели до инцидента. По случая е образувано досъдебно производство.

Няколко други пътни инцидента са се разминали само с контузии, отбелязват от полицията за Moreto.net.

На 23 септември, около 13:50 часа, във Варна, на кръстовището на бул. «Трети март» и ул. «Асен Разцветников» водачката на л.а. «Хюндай» Г.П. (21 г.) от Варна, поради движение с несъобразена скорост, губи контрол над МПС и се блъска в стълб от светофарната уредба. Вследствие на инцидента жената е получила контузии, прегледана е и освободена, без опасност за живота.

Два инцидента с пострадали пешеходци са се лсучили на 20 септември.

Около 07:30 часа, на бул. «Осми Приморски полк» водачът на л.а. «Опел» С.С. (66 г.) от Добрич блъска, внезапно излязъл на платното за движение, пешеходец. Вследствие на инцидента мъжът е получил контузии, прегледан е и освободен, без опасност за живота.

Около 22:45 часа същия ден на бул. «Цар Освободител» 20-годишната водачка на л.а. «Нисан» Т.М. от Белослав, по време на движение назад, блъска пешеходка. Вследствие на инцидента жената (58 г.) получава контузни наранявания, прегледана е и освободена за домашно лечение, без опасност за живота.

 
banner
banner
Budnavarna