Големият кораб „Мир“ вече е във Варна!

Програмата в рамките на Фънсити + около ветроходната регата Тол Шипс стартира на Пристанището в морската столица. Много музика, танци, артистични и танцови работинници съпровождат започващата утре официална програма на Тол Шипс.

В зоната на Пристанище Варна се движи и странна птица, любимец на малчуганите, а и на по-възрастните. Звукът който издва кара зрителите да реагират изненадващо. Гъвкави момичета демонстрираха класата си на специални артистични пилони, като показваха и на желаещите как трябва да се случват нещата.

98-_589x785
Майстори на графити показват уменията си върху два стари автобуса на градски транспорт, а само на 100-тина метра от тях се провежда конкурсът за акапелно пеене, като жури е самата публика. Шатрите за забавления предлагат джаги и електронни игри, които също предизвикват огромен интерес. БНР-Радио Варна вече е готово за своите директни предавания от зоната на Тол Шипс.

Радио Варна има изнесено студио, чрез което ще прави съпричастни слушателите си за всичко, което се случва през следващите дни. Сериозно и разнообразното, забавното се смесват, като границата между тях е само няколко метра. Това ни чака през следващите 4 дни в рамките на Тол Шип.

Източник: Петел

СПОДЕЛИ НОВИНАТА!