Начало » Спорт » Едуард Алексанян: Канибала, нека дойде чакам го! (видео)

Едуард Алексанян: Канибала, нека дойде чакам го! (видео)

Едуард Алексанян тренира в СК Дрийм Варна при Добромир и Рангел Иванови .
От както е в залата при тях върви само напред и трупа победи , те вярват с името му.
Има голям интерес към него като боец , това му показва, че работи добре и прогресира. В края на годината го очаква нещо много голямо и е максимално концентриран!
За сега на професионалния ринг има 7 победи и 3 загуби , не се притеснява от загубите, по важно е с кого се бие, когато се биеш мъжки и загубиш от боец това прави Едуард по силен.
Надява се да направи успешна година и да покаже, че е зрелищен боец !

 

Как протичат тренировките на Едуард?

Тренировките вървят добре , опитваме нови неща и се стараем да разнообразим бойния стил който имам ! Направихме си изводи от последния ми мач ,макар и да беше победа и решихме да променим някои неща .

 

 

Едуард, ще се включиш в кикбокс мач в Savages, срещу силен противник, какво очакваш от двубоя?

Да противникът ми е силен – “ Канибала “ е атрактивен и опитен боец , но и аз вече натрупах опит на професионалния ринг . Нека дойде чакам го ! Мотивира ме , че ще играя за колана на веригата в тази категория , искам да го взема !

 

Разучили съперника си и къде мислиш че е най-уязвим?

Разучихме съперника добре , има експлозивно начало и тежки удари с ръце , работи добре и с колената ! Това е добре , защото макар и за сега да е тайна в края на годината ми предстои много голям мач с боец който има същия стил на игра !

 

Ще се биеш пред публиката на твоят град, каква очакваш да е атмосферата в залата?

Обичам да се бия във Варна , по отговорно е имам повече напрежение върху себе си и това ме мотивира . Тази година имам сгъстен календар ще се бия сега на 28 Септември във Варна , след една седмица имам мач в Бургас и след това отново Варна на 26 октомври, следва кулминацията в края на годината .

 

 
banner
banner
Budnavarna