Начало » Общност » Десетки видове наливна бира на третият Октобърфест в Аспарухово

Десетки видове наливна бира на третият Октобърфест в Аспарухово

За трета поредна година ще се проведе любимият на много варненци фестивал – Varna Oktoberfest.

Това ще се случи от 25.09(срадя) до 01.10(вторник). Любезен домакин отново са районно кметство Аспарухово, а мястото е добре познатата вече поляна, до футболните игрища в парк „Аспарухово”.


Тази година, организаторите са наблегнали на 3 опорни токи, с които да подобрят още повече тазгодишното издание на феста:
По-голямо разнообразие наливна бира – още повече са наливните бири тази година, като са увеличени видовете фестивална бира, която се приготвя специално за Октобърфест в Германия. Повече за бирите, които ще участват на фестивалът, можете да намерите тук

Varna Octoberfest 2019 – Утоли жаждата!


Музикална прогама – тази година акцентът на музикалната програма, пада върху рок музиката. Ще можете да се насладите на няколко трибюта на световни рок групи като Iron Maiden и Rolling Stones, фънк и блус изпълнения, както и любими български рок хитове.

Повече за музикалната програма можете да видите в страницата на феста –

Varna Oktoberfest


Игрите с публиката и наградите – дисциплини като „надбягване с пълни чаши с бира”, „търкаляне на бирен кег”, „beer pong”, са само част от игрите, които ви очакват тази година.

Освен това, всяка вечер от 21:00 ще бъдат подарявани по 7 бири, на човека с най-оригинална снимка от феста, качена в събитието

Varna Oktoberfest 2019

Освен това, всеки който се появи с традиционна баварска носия на фестивалът, автоматично получава 2 безплатни бири, а в събота от 19:30 ще се проведе конкурс Мис и Мистър Varna Oktoberfest 2019.
Заповядайте за незабривими бирени преживявания и емоции на Varna Oktoberfest и НАЗДРАВЕ!!!

 
banner
banner
Budnavarna