Начало » Интересно » Идиотска и опасна игра набира популярност сред момчетата

Идиотска и опасна игра набира популярност сред момчетата

Нова идиотска и опасна игра набира популярност сред тийнейджърите в няколко държави. 12-годишно момче за малко да изгуби единия си тестис, след като станал жертва на шега. При нея момче се приближава към друго момче и го пита „Коя е столицата на Тайланд?“. След това с всичка сила удря жертвата си в слабините и изкрещява „Bangcock!“. Думичката звучи като „Банкок“, но всъщност е игра на думи и така написана означава „удар в члена“.

Бейли Съмърс от Хартлипул крещял от болка, докато докторите се опитвали да спасят тестисите му след непровокирания удар. Майка му споделя, че в началото се притеснили, че половите органи на момчето ще бъде увредени за постоянно. Сега тя предупреждава родителите да вземат мерки срещу тази глупост, съобщава „Блиц“.

„Синът ми плачеше, пищеше и ме молеше да му помогна. Беше кошмар да го гледам така, парализиран и изпитващ толкова болка“, споделя тя.

Операцията на Бейли била изключително инфарктна, лекарите буквално се надпреварвали с времето, за да спасят важния орган.

 
banner
banner
Budnavarna