Дрифт и стънт шоу вдигат адреналина във Варна

Супершоу на две и четири колела ще вдигне адреналина в Пловдив и Варна през уикенда. Дрифт и стънт демонстрации ще са част от рождените дни на две от най-големите картинг писти в България. Картинг писта „Лаута“ в Пловдив навършва 14 години, а Картинг писта „Варна“ става на 12.

Празникът на двете писти обещава да бъде истинско забавление за зрителите и любителите на картинга и високите скорости.

Картинг писта „Варна“ ще посрещне своите гости на 1 октомври (събота) от 19 часа, а 24 часа по-късно, на 2 октомври (неделя), празникът ще се пренесе и на писта „Лаута“ в Пловдив.

Освен, че ще се насладят на ефектните дрифт и стънт изпълнения, зрителите ще наблюдават и специални картинг състезания, в които право на участие имат картинг любители намиращи се в топ листите на онлайн платформата FaceRacer.com.

Организаторите са предвидили и по един специален гост на двете писти.

Във Варна на шоуто ще присъства Европейския оф-роуд шампион Николай Гочев, който ще представи на зрителите своето UTV, с което спечели шампионата.

В Пловдив пък ще бъде представен първият състезателен болид, конструиран и изработен в България. Той е дело на студенти от ТУ-София, а с него те взеха участие в традиционната Formula Student в Италия и Унгария, като успяха да съберат погледите на конкурентите.

За доброто настроение и на двете писти ще се погрижат изпълнители от варненската формация Connection crew, които ще демонстрират beatbox и break dance.

СПОДЕЛИ НОВИНАТА!