Начало » Общност » Разбиха магазин в Аспарухово, открадната е кутия с дарения за болно дете (ВИДЕО+СНИМКИ)

Разбиха магазин в Аспарухово, открадната е кутия с дарения за болно дете (ВИДЕО+СНИМКИ)

В ранните часове на днешния ден е разбит магазинът на ъгъла на бул. „Първи май“ и ул. „Георги Стаматов“ във варненския квартал „Аспарухово“. По първоначални данни е открадната само кутия, в която са събирани дарения за болно дете.

По думите на продавачката в магазина, крадците са използвали кирка, като са разбили вратата и решетката. Магазинът е оборудван с аларма, която се е включила и взломаджиите са грабнали първото, което е попаднало пред погледа им.

След като вземат кутията, крадците са я разбили, изпразнили са съдържанието ? в чанта и са избягали. Разбитата кутия е захвърлена. Кражбата е отнела не повече от 3 – 4 минути, след което пристигат служителите на охранителната фирма.

По предварителна информация, действието се развива между 05:10 -05:16 ч., тъй като в 05:10 е получен сигналът от алармата. Жената, която е била първа смяна, е пристигнала в 05:20 и е намерила магазина разбит.

Полицията е намерила кирката и разбитата кутия пред магазина. От МВР потвърдиха за информацията за извършената кражба. Органите на реда работят по разкриване на извършителите на престъплението. По случая е образувано предварително производство.

 

Източник: dnesplus.bg

 
banner
banner
Петя Митева