Начало » Култура » Националната премиера на „Сборен моноспектакъл“ – 50 г. юбилей на Мариус ще бъде във Варна

Националната премиера на „Сборен моноспектакъл“ – 50 г. юбилей на Мариус ще бъде във Варна

„Сборен моноспектакъл“ по случай 50 г. юбилей на Мариус Куркински ще има своята национална премиера във Варна. Мястото е зала „Конгресна“ в Двореца на културата и спорта, датата е 4 декември 2019 г. Това обяви Мариус в предаването „Извън играта“ на БНТ.

Билетите за премиерата съвсем скоро ще бъдат в продажба на обичайните билетни центрове в морската столица, съобщиха за СПЪТНИК продуцентите от „Ажур Пико“.

Преди премиерата на „Сборен моноспектакъл“, Мариус ще представи пред своята публика „Черното пиле“ от Николай Хайтов на 10 и 30 октомври в театър „Сълза и смях“ в столицата.

„Тази идея за сборен моноспектакъл отдавна я имам като план. Аз съм започнал да играя моноспектакли от 1993 г. и чисто професионално исках да проверя как ще звучат причините за които съм ги правил. Защото причина трябва да имаш за да излезеш за едно представление и то конкретна. Интересно ми е да събера причините една до друга и да видя какво същество ще създадат. Няма да се щадя, ще покажа какви дивотии съм извършвал през годините защото те не са малко …“, сподели Мариус.

Цялото интервю на Мариус в „Извън играта“ може да видите ТУК

 
banner
banner
Budnavarna