Фото конкурс събира най-добрите кадри от Funcity+

Фотомаратон и конкурс Photo FUN ще бъде организиран в рамките на тазгодишното издание на Funcity +. В надпреварата може да се включи всеки любител или професионален фотограф, който е запечатал кадър от събитията по време на феста. Те ще се проведат в дните от 29 септември до 2 октомври в четири локации: Морска гара, ХАЛЕ-3, Социална чайна и споделеното работно място Бихайв.

В надпреварата могат да се включат само необработени снимки. Ще бъдат допуснати само фотоси от цифров фотоапарат. Всеки участник може да се включи с общо три творби. Всяка трябва да е с минималне размер 2126 на 2000 пиксела. Снимките могат да се изпратят на електронна поща info@varna2017.bg. Задължително условие е името на фотоса да бъде изписано с латински букви и да съдържа името на автора, както и заглавие.

Крайният срок за изпращане на снимките е 4 октомври. Всички предложения ще бъдат публикувани в специално създадена галерия на уебсайта на сдружение „Варна-Европейска младежка столица“ и на страницата на Funcity + във Фейсбук. Победителите ще бъдат обявени до седмица след приключването на фестивала.

Най-добрите снимки ще бъдат изложени в специална експозиция, посветена на конкурса на видно място във Варна, както и ще бъдат публикувани в различни издания.

СПОДЕЛИ НОВИНАТА!