Начало » Култура » Център „Румелина – Култура, Изкуство, Психология“ отпразнува четвъртия си рожден ден

Център „Румелина – Култура, Изкуство, Психология“ отпразнува четвъртия си рожден ден

Център „Румелина – Култура, Изкуство, Психология“ отпразнува четвъртия си рожден ден. Събитието уважиха както членове на „Писателската работилница в център „Румелина“, така и почитатели на изкуството, приятели на клуба и нови симпатизанти. Домакинята на събитието, Мариела Русева, която е и организатор на събитията в „Румелина“, се погрижи за уютната атмосфера, предразположи гостите към ползотворни разговори и ги изненада със сценични представяния на певци и музиканти от Варна.


В артистичното пространство на Центъра гостите имаха възможността да разгледат и изложбата на Мариела Русева „Цветовете на Мароко“. Селекцията от уникални фотоси, допълнени с поезия от авторката, обикаля вече трети месец различни градове в България и съвсем скоро продължава своя гастрол към Шумен.


Вечерта завърши, разбира се, с торта и много топли пожелания към Център „Румелина“ и неговата управителка за творчески успехи.


Първите събитията от календара на „Румелина“ вече са заявени от най – нетърпеливите творци. Центърът е известен с предоставянето на сцена за изява на млади творци от нашия град.

 
banner
banner
Budnavarna