Начало » Спорт » Стана ясна програмата на Суперфиналите в държавното по плажен футбол, които са тази седмица във Варна

Стана ясна програмата на Суперфиналите в държавното по плажен футбол, които са тази седмица във Варна

От 13 до 15 септември (петък-неделя) ще се проведат Суперфиналите на държавното първенство на България по плажен футбол, научи BudnaVarna.bg.
Домакин на надпреварата е Варна, като мачовете ще се играят на пясъка в квартал „Аспарухово“. Титлата ще си оспорват четири отбора, които придобиха това право в редовния сезон, където участваха осем състава. Това МФК Спартак (Вн), Спортната асоциация на МВР (Сф), ФК Русе и Свети Никола (Бс). Те започват „от нулата“ и ще играят по системата всеки срещу всеки, като събралият най-много точки ще се поздрави с трофея.
Програмата се открива с мач между настоящия шампион и победител в редовния сезон МФК Спартак срещу Свети Никола в петък от 16 ч. Час и половина по-късно играят вторият и третият в редовния сезон СА-МВР и ФК Русе. В събота от 10,30 е мачът на варненци срещу тима от крайдунавския град, а в 12,00 започва сблъсъка между „полицаите“ и бургазлии. В неделя в 10,00 играят Свети Никола и ФК Русе, а в 11,30 – СА-МВР и МФК Спартак. В 13 ч. ще се проведе официалното награждаване и закриване на сезона.
Програмата:
13 септември (петък)
16,00 МФК Спартак – Свети Никола
17,30 СА-МВР – ФК Русе
14 септември (събота)
10,30 МФК Спартак – ФК Русе
12,00 СА-МВР – Свети Никола
15 септември (неделя)
10,00 ФК Русе – Свети Никола
11,30 МФК Спартак – МВР
13,00 Официално награждаване
 
banner
banner
Петя Митева