Марешки: Цветанов е кандидатът за президент на ГЕРБ

Ахмед Доган може да стане президент, ако вице му е Цветан Цветанов и Цветанов брои бюлетините. Това каза Веселин Марешки, кандидат за президент, в разговор с Илиана Беновска в предаването „Беновска пита“ по „Канал 3″ и „Радио К2″.

„На 2-ри октомври не Бойко Борисов, а Цветан Цветанов ще каже кой ще бъде следващият президент. В последно време Бойко Борисов се изолира, а Цветан Цветанов придобива харизма. Следващият президент ще бъде част от статуквото. Аз знам кой ще бъде кандидатът за президент на ГЕРБ, заяви уверено Веселин Марешки. Цветан Цветанов е кандидатът за президент на ГЕРБ, защото той е много по-известен от кмета на Бургас Димитър Николов.

Самият Цветанов започва да игнорира Борисов. Цветанов ще спечели съревнованието с Бойко Борисов и ще вземе властта в ГЕРБ“, коментира Марешки.

Кой и на какво основание може да прави социологически проучвания и да ни облъчва, попита той. Според него, социолозите трябва да питат хората кой е най-корумпираният политик. „Защо не е в затвора този, който е поръчал ядрените реактори за АЕЦ „Белене“, които сега трябва да плащаме“, отново попита той.

Веселин Марешки цитира Стефан Данаилов, който казва, че нацията иска промяна на статуквото. Според Марешки, това ще бъде основният лайтмотив на изборите.

Той определи себе си като единственият участник в президентските избори, който не е част от статуковото. „Важно е да си направил нещо за българския народ“, продължи Марешки.

Източник: Новини

СПОДЕЛИ НОВИНАТА!