Топ 5 клипове от пороя (видеа)

Малко след 18:00 часа в неделя, както информира БЛИЦ, Варна побеля след силна градушка. Дъждът продължи и след това, а мнозина използваха мобилните си телефони, за да заснемат тези моменти.„Петел“ предлага някои от клипчетата, които бяха споделени от варненци:

18 л/кв. м е падналото количество валежи във Варна през изминалото денонощие. Това са съобщава Радио „Фокус” – Варна, като се позовава на синоптици от НИМХ – БАН, филиал Варна.

По време на снощната буря за известен период от време – няколко минути, валежите са били интензивни. Градушка с големина на грахово зърно е паднала в районите на централната и западната част на града.

Тази сутрин температурата на въздуха във Варна е била около 12 градуса. Според синоптиците днес над Източна България ще има променлива облачност, като на места отново ще превали.

Със слаб и по Черноморието до умерен вятър от север-североизток ще продължи да прониква по-хладен въздух. Дневните температури ще се понижат и максималните ще са предимно между 16 и 21 градуса, за Варна около 20.

 

 

 

 

СПОДЕЛИ НОВИНАТА!