Начало » Хайлайф » Богат любовник изхвърли Нора Недкова

Богат любовник изхвърли Нора Недкова

Няколко месеца Нора Недкова имаше любовник от турски произход, но връзката им вече е приключила, писа „Уикенд“.

Заможният господин бил официално обвързан, но зад гърба на съпругата си въртял няколко красавици наведнъж. Родната плеймейтка бързо му омръзнала и накрая ѝ бил шута, като секнал и финансовите постъпления към нея.

Блондинката успешно смучеше парите на доскорошния си благодетел, но щастието ѝ не продължи дълго. Той бил женен за друга, но това не му пречело редовно да мачка чаршафите с еротичния модел. Нора прекарваше доста време в Истанбул, за да се вижда с любовника си, но след като я зарязал, пътуванията й до турския мегаполис секнаха.

Приятелки на Недкова издават, че тя била много разстроена от раздялата. Докато излизала с богаташа, блондинката не вадела и лев от собствения си джоб, а за почивките й по луксозни курорти плащал любовникът. Той бил достатъчно щедър, да задоволява капризите ѝ, но само докато поддържала интереса му. Щом му омръзнала, веднага я натирил, а Нора вече се оглеждала за нов спонсор.

Най-обидно било, че варненката била изхвърлена позорно – направо като парцал. След шумен скандал заради фасоните ѝ, турчинът я изхвърлил посред нощ от хотелската си стая и дори я накарал да свали от ръката си часовник „Шанел“ за 10 бона, който лично ѝ бил купил месец по-рано. Говори се, причината да загуби контрол бил, че хванал палавата Нора да си пише sms-и с негов приятел.

На Нора не ѝ върви с мъжете и точно когато била най-отчаяна, плеймейтката срещнала последния любовник. Завързали контакт покрай общи приятели и в началото поддържали връзка от разстояние. Той няколко пъти пътувал да София, за да я види, а после тя му гостувала в Турция, но и тази връзка вече е в историята.

 
banner
banner
Budnavarna