Начало » Спорт » Отборът по плажен волейбол на РД ПБЗН – Варна се представи отлично на международен турнир

Отборът по плажен волейбол на РД ПБЗН – Варна се представи отлично на международен турнир

Приключи 12-тият международен турнир по плажен волейбол за наградата на ректора на Софийският университет, който се проведе от 21-23.08.2019 г. на кортовете на комплекс „Аквалайф“ в Кранево.

След три победи в групата и успешно преминаване през осминафинали, четвърфинали и полуфинал, отборът на Регионална дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението“-Варна завърши на престижното второ място. В конкуренцията на над 20, много силни отбори от страната и чужбина, служителите на РДПБЗН-Варна – Калоян Канев и Милен Стоянов показаха отлични умения и за поредна година се класират на призовите места в този турнир (2017-1 място, 2018-2 място).

По-рано през това лято двойката спечели престижните първо и второ места на турнирите по плажен волейбол с международно участие, съответно в градовете Бяла и Варна.
Следващият турнир, в който ще участват Калоян и Милен е републиканското първенство по плажен волейбол което ще се проведе от 09-11.09.2019 г. на кортовете на хотел „София“ в курорта „Златни пясъци“.

 
banner
banner
Петя Митева