Начало » Култура » Фестивалът „Кино и Храна” се завръща тази седмица във Варна

Фестивалът „Кино и Храна” се завръща тази седмица във Варна

Street food & Art Festival „Кино и Храна” отново ще се проведе във Варна и ще представи безплатно много изненади, работилници и вкусни приключения.

От 28 август до 1 септември пространството пред Аквариума във Варна ще се превърне в кулинарна арена, която ще обедини няколко вида изкуство в автентична градска среда.

Блогъри и влогъри ще покажат уменията си на живо пред феновете си и ще споделят своите тънкости в готвенето, артисти и музиканти ще влязат в ролята на готвачи, професионални кулинари ще демонстрират уменията си, докато се наслаждавате на вкусове от всички краища на света.

Специално подбрани ресторанти и кухни на колела ще приготвят прясна и вкусна храна във всеки от фестивалните дни.

Всички музикални вечери ще свършват с лятно кино и концерти на живо. На сцената ще се качат Стефан Вълдобрев, Белослава, Милица Гладнишка – със специална програма за филми и храна, Лили Гелева и Дичо с групата си.

Другата голяма изненада е, че освен на сцената, ще видим Дичо и Белослава на кулинарната сцена, където ще направят своите вкусни демонстрации директно пред публиката на фестивала.

Към кулинарната демонстрация на Белослава ще добави щипка вдъхновение и шеф Андре Токев. Ще видим една от любимите рецепти и на Август Попов, която той ще приготви пред публика.

За повече информация следете Фейсбук събитието.

Източник: moreto.net

 
banner
banner
BudnaVarna.com