Начало » Хайлайф » Родна фирма създаде бельо на името на Катрин Вачева (снимки)

Родна фирма създаде бельо на името на Катрин Вачева (снимки)

От няколко дни насам феновете на Катрин Вачева плакнат очи по сексапилните й фотоси по бельо, които манекенката качи в профилите си в социалната мрежа. Причината за тяхното изобилие е повече от любопитна.

Въпреки че скорошни публикации тиражираха, че моделката е опасно слаба и е свалила много килограми, на актуалните й кадри това съвсем не е така, а тя е в топ форма.

Причината пък е повече от гореща – Катрин Вачева вече има собствен модел бельо, което родна фирма създаде и кръсти на нейно име.

Разбира се, бельото, с което я виждаме на всички снимки, носи името „Катрин“.

„Да, истина е, има създаден модел бельо специално за мен и кръстен на мое име, за което съм много щастлива и поласкана!

Бельото е черна  дантела с вградени цветни листчета, изключително красиво и сексапилно!“, сподели пред нас изкусителната манекенка.

Разбрахме, че идеята да бъде създадено такова бельо е на дизайнерката Маргарита Йованович. Хрумва й, докато гледа Катрин по телевизията, а след това разглежда и нейни снимки в интернет.

Така постепенно идеята й узрява и тя създава изкусителни модели бельо, които да пасват на перфектните форми и темпераментната визия на моделката.

Дизайнерката много харесва и името Катрин, поради което решава да кръсти и цялата си нова линия на него. Катрин Вачева няма нищо против, разбира се.

Тази година популярната великотърновка фирма, за която може да научите повече от профилите на манекенката в социалната мрежа, ще вземе участие в дефилетата на Модна Фиеста Албена 2019, където Катрин е главен хореограф и модел.

Любопитна подробност е, че когато се запознава с Катрин Вачева, собственичката на фирмата за бельо Соня Стоянова я кани веднага да стане рекламно лице на новата й колекция. И в рамките на само няколко часа в града на Болярите са направени над 970 кадъра.

„За мен е голяма чест да имам мой собствен модел бельо, кръстен на мен и наскоро разбрах, че е един от най-продаваните, което може само да ме радва“, споделя още с радост Катрин.

„Ще споделя също, че в работата ми като модел съм снимала за много дизайнери и марки, но е изключително приятно, колкото и да е работа, ти наистина да харесваш нещата, които рекламираш.

За мен тази e на доста високо ниво за българския пазар – като материи, рисуване върху коприна, инкрустиране на камъни „Сваровски“, чист памук, ликра и много красиви дантели, пухове и перли.

Като тяхно лице в момента имах възможността да се запозная със всеки детайл и съм приятно впечатлена, защото всеки може да купува бельо на световни брандове, но аз винаги съм подкрепяла българските дизайнери и съм давала рамо за тяхното популяризиране и налагане.

И именно тук видях работа на наистина високо ниво, не само като визия, но и като качество!

Радвам се, че собсвеничката на фирмата ми гласува доверие и ще издам една тайна – скоро ще взривим София с ревю в стил „Виктория Сикрет“, за което се подготвя специална колекция.

Смятам, че дълго ще се говори, а след това мисля, че все повече жени ще се доверят на тази фирма в избора си на бельо, което да е като тяхна втора кожа, самочувствие и съблазън в едно”.

 
banner
banner
Budnavarna