Начало » Топ Новини » Остават броени часове до церемонията за избора на Мис Варна 2019 (видео)

Остават броени часове до церемонията за избора на Мис Варна 2019 (видео)

Над 800 гости ще станат свидетели на дългоочаквания спектакъл по повод четиринадесетото издание на престижния конкурс за красота МИС ВАРНА, готвен от екипа на Агенция VIP Fashion Group,организатор и продуцент на събитието, научи BudnaVarna.bg.


Церемонията ще се състои на 22 август на Пристанище Варна, пред клуб Senso от 21.00 часа, където ще бъде избрана новата Мис Варна 2019, сред двадесет и четири варненски красавици. Победителката ще представи морската ни столица на националния конкурс Мис България.

В ролята на водещи ще влязат популярният актьор Симеон Лютаков и носителката на титлата Мис България 2016 – Габриела Кирова,а специални гости на събитието ще бъдат поп-звездата Мария Илиева и балет Арт Денс.

Повече от три месеца специалисти работят по проектите за сцената и декорите на спектакъла, както и за артистичната част на шоуто. Колекциите за трите тура на конкурса се изработват специално за участничките в него от талантливите дизайнеркиВесела ВасилеваVeteidaтур/ и Стойка Новковамодна къща Тонена /ІІІ тур/. Банските костюми ще са с марка Avangard, а обувките се правят по поръчка от Sara Pen.

И тази година присъстващите ще станат свидетели на една нестандартна хореография и ефектен стайлинг на миските, а оригиналните превъплъщения на професионалните танцьори и двадесет и четирите  претендентки за титлата МИС ВАРНА 2019 ще пренесат многобройната публика в един свят, подвластен единствено и само  на Нейно Величество  – Красотата!


За прическите на всички участнички в конкурса ще се погрижат топ коафьорите от салони Нуши, а грима ще е дело на екипа на гримьорката Кристина СлавоваMascara


Освен титлата МИС ВАРНА  2019 ще бъде излъчена и МИС ИНТЕРНЕТ ВАРНА 2019. Гласуването за нея стартира на 15.08  на сайта  www.missvarna.com и ще приключи след третия заключителен тур.

Мис Варна 2019 се осъществява с генералното партньорствo на МОЛ ВАРНА ЕАД,както и с подкрепата на Code Fashion TV, Ретро музей, Savages, Parkmart, Christian of Roma, Corset, Хидрострой, Skin Solution  Община Варна и много други.

 

 
banner
banner
Петя Митева