Начало » Хайлайф » Ефи Стефанова – кандидатка за „Мис Варна“ 2019

Ефи Стефанова – кандидатка за „Мис Варна“ 2019

Ефи Стефанова е родом от град Варна, на 18 години и ще бъде номер 1 в конкурса „Мис Варна“ 2019.

1 – Представете се с няколко думи?

Е.С. – Здравейте! Казвам се Ефи Стефанова,на 18 години съм, зодия риби.Уча в НУИ ,,Добри Христов’’ гр.Варна с паралелка фолклор и от 5 клас изучавам народно пеене професионално.Занимавам се с мода от 1 година,благодарение на модна агенция VIP Fashion Group.

 

2 – Как се решихте да участвате в конкурса ,,Мис Варна’’?

Е.С. – Освен музиката,модата винаги е заемала важна роля в ежедневието ми,което е и една от причините за участието ми в ,,Мис Варна 2019’’.На първо място,това е една незабравима емоция,изпълнена с много труд и постоянство.Чрез ,,Мис Варна’’ ,ще имам възможността да придобия нужния опит,както и да се запозная с много нови личности и хора в сферата на модата.


3.Какви качества трябва да притежава една миска?

Е.С. – Според мен,една Мис трябва да притежава освен външна красота,така и вътрешна.Да върви с високо вдигната глава,грациозно и със самочувствие,но не прекалено!Тя трябва да бъде много отговорна и възпитана и да служи за пример на по-младите.


4.Какви отговорност носи короната ,,Мис Варна’’?

Е.С. – Носителката на титлата ,,Мис Варна’’ трябва да може да даде всичко от себе си за да представи града ни по най-добрия начин на конкурса ,,Мис България’’.

5.Какво е за вас Варна?

Е.С. – Варна е един прекрасен град с големи възможности за развитие. Аз самата съм участвала на много благотворителни концерти и мероприятия, представяла съм града ни в чужбина и съм горда, че имам възможността да бъда част от неговото развитие.


6.С коя участничка се сприятелихте най-много?

Е.С. – Запознах се с всички момичета и смея да кажа, че всички те са освен много красиви и много добронамерени.Желая им успех!

 
banner
banner
Budnavarna