Начало » Хайлайф » Румяна Данаилова – кандидатка за „Мис Варна“ 2019

Румяна Данаилова – кандидатка за „Мис Варна“ 2019

Румяна Данаилова е родом от град Варна, на 20 години и ще бъде номер 4 в конкурса „Мис Варна“ 2019.

1 – Представете се с няколко думи?

Р.Д. – Здравейте! Казвам се Румяна Данаилова и съм на 20год. Завършила съм Частна търговска гимназия, а в момента работя в семейния ни бизнес и помагам за развитието му. Определям себе си като позитивна личност, търсеща доброто в хората, обичам да помагам и давам всичко за хората, които уважавам.

 

2 – Как се решихте да участвате в конкурса ,,Мис Варна’’?

Р.Д. – Реших да взема участие в този спектакъл, защото смятам, че е добра възможност да срещна нови хора, дори приятели, от които мога да науча нови неща. Освен това чувството да си на толкова голяма сцена пред стотици хора е неописуемо.


3.Какви качества трябва да притежава една миска?

Р.Д. – Не мисля, че има строго определени качества, които трябва да притежава една Мис, всеки човек е различен и има своите индивидуалности. Препоръчително е да е човек с добро сърце, харизматична с широка усмивка и изпълнена с позитивизъм. Смятам, че красотата е нещо преходно, а колкото по-различна и естествена е самата тя, толкова по-красива и забележителна ще бъде тя. 

 


4.Какви отговорност носи короната ,,Мис Варна’’?

Р.Д. – Отговорностите не са никак малко и незначителни. Не трябва да променя светлината, в която се е показала пред обществото, трябва да подражава само и единствено на себе си, да представя града ни на предстоящи ангажименти подобаващо и да дава най-доброто от себе си за това.

 

5.Какво е за вас Варна?

Р.Д. – Варна е градът, в който съм родена, пораснала и продължавам да се развивам. Харесвам я през всеки сезон, избирам този град и винаги ще е така. Морето.. хората и всичко тук ми е любимо! 


6.С коя участничка се сприятелихте най-много?

Р.Д. – Най- близки са ми Никол и Ванеса, добри момичета, с които си пасвам идеално, обичам времето с тях!

 
banner
banner
Budnavarna