Начало » Аврен » Футболен клуб Аврен взе участие в Inter Academy Camp Bulgaria 2019 година

Футболен клуб Аврен взе участие в Inter Academy Camp Bulgaria 2019 година

Над 110 деца от цялата страна и чужбина, включително и от футболен клуб Аврен взеха участие във втория детски футболен лагер Inter Academy Camp Bulgaria 2019 година в град Бяла, който се проведе в периода 30.07-04.08., научи BudnaVarna.bg.

Там шестимата италиански треньори предадоха своите знания и умения на участниците. Организаторите „Бъдеще чрез спорт” и Община Бяла дават шанс и уникална възможност на младите таланти да тренират по методите на италианските треньори и да подобрят своето ниво.

Футболният клуб представи новата си екипировка, която включва един официален и един тренировъчен екип, футболна топка и раница за всеки участник.

Освен  двуразовите тренировки всички участници в Inter Academy Camp Bulgaria 2019 година имаха възможността да се насладят на богато наситена със събития програма, забавни игри, смях в басейна, детско парти, както и множество изненади и награди.

По време на официалното закриване всеки участник получи специален сертификат за участие, както и сувенир на Интер.

В края на есента шест от най- добрите участници ще бъдат избрани и ще имат възможност да участват в Inter Academy Experience, който ще се проведе в Милано в централата на Интер.

Ръководството и децата изказват специални благодарности на кмета на Община Аврен г-н Емануил Манолов за оказаната финансова подкрепа.

 
banner
banner
Петя Митева