Шампионите от „Вокил“ мачкат наред

Шампионите по кикбокс на СК Вокил (Варна) мачкат наред. Страхотни новини от последните часове след завършването на Държавния шампионат по кикбокс, който се проведе в Каварна тази събота и неделя.

Доста силно представяне на над 40 клуба от цялата страна, които се бориха в три от стиловете на кикбокса – К1, лоу кик и киклайт контакт.
В най тежкия стил К1 СК Вокил изпрати двама свои представители – Али Юзеир при юноши старша възраст до 67кг и Деян Чакъров при юноши старша възраст до 75кг, които станаха абсолютни шампиони след оспорвани битки.
Още в първия ден от шампионата Али показа, че е претендент за титлата преодолявайки своите съперници, а във финалния ден и двамата състезатели на клуба направиха страхотни срещи и напълно заслужено ги спечелиха.
Така СК Вокил стана 100% шампион с двама Републикански шампиони по кикбокс в най тежкия стил К1.
Младите надежди на клуба не веднъж са доказвали на какво са способни, както и че с усилени тренировки и постоянство може да се постигне много.
Ето какво сподели и Председателя на клуба Галин Димов:
„Доволен съм от представянето на клуба ни като цяло. В първия ден Али беше леко неуверен и това повлия на играта му. Във финалния ден си беше взел бележка и още с удрянето на гонга игра точно това, което тренирахме през последните месеци и успехът не закъсня. Отказахме противника му още в първи рунд. Дидо също се би добре, но ми направи впечатление, че издръжливостта му не е на ниво. Ще работим здраво, за да няма повече колебания при отсъждането на победа. Екипът от Петър Петров, Радослав Колев и Светослав Димов дадоха прекрасен резултат“.
СПОДЕЛИ НОВИНАТА!