Част от „моряците“ остават във Варна

Петима от основните футболисти на Черно море остават във Варна и няма да пътуват с тима за 1/16-финала от турнира за Купата на България срещу Розова долина. Мачът е утре в Казанлък.

Това са Ондрей Сукуп, Михаил Венков, Георги Илиев, Тодор Паланков и Уго Секо.

„Моряците“ не очакват да имат проблеми с аматьорския си съперник. Поради тази причина Георги Иванов-Гонзо ще заложи на резерви и футболисти, които влизат по-рядко в игра от началото на сезона, за да запази основните си футболисти свежи за неделното домакинство със Славия в първа професионална лига в Каварна.

Сред тези, които ще излязат за „моряците“ на терена в Казанлък, ще са Даниел Георгиев, Стефан Станчев, Мартин Костадинов, Ян Малик, Иван Коконов, Владо Романов и евентуално Илиян Неделчев, Николай Минков и Валентин Йосков. Вратарят Пржемисъл Ковар пък ще направи дебют.

Възможно е в групата да попадне и синът на Илиан Илиев – Илиан Илиев-младши. Последният записа дебют в елита, след като се появи в края при загубата от Лудогорец с 1:3.

Въпреки че ще заложи на експериментален състав, Гонзо ще изисква от своите максимална концентрация и да решат колкото се може по-бързо мача, за да не си създават сами проблеми.

СПОДЕЛИ НОВИНАТА!