Дара проговори за отношенията си с Гери-Никол

Ще плащам данъци – така коментира пълнолетието си младата певица Дара в ефира на bTV. Не съм чакала 18-тия си рожден ден с нетърпение, защото нямах много ограничения. За празника се бяхме събрали с всичките ми приятели, дойдоха и доста хора от Варна. Отбелязахме го в танцова зала, допълни тя.„В 12 клас съм, но не ходя на училище – на самостоятелна форма на обучение съм и ходя само на изпити. Ако реша въобще да уча, бих учила актьорско майсторство, искам го от много малка, но нямаше как да правя много неща едновременно. Имам сценарий за живота си и свои собствени цели. Искам да замина навън като киноактриса и по-конкретно да пробия в САЩ. На мен ми трябва време, за да посещавам Америка и да слушам как говорят“, призна си изпълнителката.

Певицата отрече слуха, че е взимала наркотици. „Всяка една клюка, която излиза за мен, е потресаващо смешна. Дори не се ядосвам на жълтите новини“, допълни тя.

„Аз и Гери-Никол все още сме приятелки. Заради възрастта ние сме пряка конкуренция, което е добре. Колкото и да се опитват да ни сравняват, няма как да стане – ние сме коренно различни. Тя ме поздрави за парчето ми, аз нея – също“, категорична бе Дара.

СПОДЕЛИ НОВИНАТА!