Начало » Събития » За първи път във Варна Twerk Battle

За първи път във Варна Twerk Battle

За първи път в грaд Варна ще се състои едно от най- запомнящите се събития! „TWERK DANCE BATTLE“, където „Divalia D“. ще бъде част от журито и ще избере най-добрата от вас! За всички фенове на един от най-известните стилове танци в света – на 13.07 ще имате възможността да се изправите пред съперници и да покажете какво можете, от 12 часа в  Moonlight Bar & Restaurant.

Състезанието е изцяло за начинаещи!

★ Twerk & Krump Battle ★ Dancehall & Trap Pool Party ★

Освен Twerk Battle, ще можете да наблюдавате и битки в един много популярен стил в Щатите и Европа (и тепърва развиващ се в България), а именно – зародилият се в Лос Анджелис преди по-малко от 20 години – KRUMP. Той е характерен със силата, динамиката и суровият си характер. Това ще бъде първият подобен опит за състезание в този стил не само в България, но и един от малкото на Балканите. Така, че не пропускайте това наистина зрелищно шоу. Съдии в стила ще бъдат едни от пионерите на това движение в България, а именно LilGaveHeart и Thug Badd Machine. Момчетата, които правят всичко възможно да разпространят любимият си стил пред колкото се може повече хора. Освен таноцвите битки, ще можете да наблюдавате showcase на нашите съдии – Desislava / Plamen & LilGraveheart, както и специален перформънс от @Connection Crew (който ще бъдат наши специални гости).

★ Twerk & Krump Battle ★ Dancehall & Trap Pool Party ★

Регламент:
▶ Всяка двойка има по едно влизане от по 1 минута, след което съдиите преценяват, кои продължава и кои не.
▶ Финал: Всеки има по две влизания от по 1 минута.

Награден фонд:
▶ 1-во място – Ваучер за 100лв. консумация в Moonlight + месечен абонамент на стойност 60лв. в House of Connection & Twerk dance by Divali’a D..
▶ 2-ро място – Ваучер за покупки на стойност 50лв. – предоставен от магазини „НА ТЪМНО“;
▶ 3-то място – Ваучер за покупки на стойност 25лв. – предоставен от магазини „НА ТЪМНО“;

 
banner
banner
Budnavarna