В подкрепа на Таня Маркова, ела и ти

Благотворителен концерт е поредната инициатива в кампанията за събиране на средства за младата варненка Таня Маркова. Таня страда от частична парализа на долните крайници и се нуждае от операция в Германия и последваща рехабилитация в Словакия за да може отново да стъпва нормално. От началото на кампанията, много хора подадоха ръка на Таня и крайната цел изглжеда вече доста близо.

Концертът ще се състои на 19.09 (Вторник) от 18:00ч. в зала „Аула“ в двора на „Икономически университет“ Варна, които безвъзмездно са предоставили залата си за провеждане на концерта. В шоуто ще се включат много познати и обичани изпълнители, танцьори, комици.  Участието си в концерта са потвърдили от „Тутурутка“, варненската хип-хоп група „Ума и дума“, вокална формация „Бънджи сингърс“, клуб за народни танци „Моряците“, Национално училище по изкуствата „Добри Христов“-гр.Варна, Тракийско дружество „Кап. Петко Войвода“, както и денс клуб „Амор“ . Озвучители и музикални редактори ще бъдат от „Party DJ’s”.  Входа ще бъде на стойност 5лв., като ще има и допълнително поставена дарителница, ако някой има желание и възможност да дари повече. Организаторите обещават много приятни мигове с програмата на концерта и апелират хората да дойдат и да запълнят всички 515 седящи места на залата!


Напомняме, че ден преди концерта, като част от кампанията ще се проведе и благотворителен футболен турнир на игрищата на СК „Технически университет“ с участието на над 30 отбора.
Ако желаете да направите лично дарение, банковата сметка на Тане е:

Титуляр: Таня Димитрова Маркова
BG81 UNCR 7000 1522 6662 97
BIC: UNCRBGSF
Уникредит банк
PayPal: paypal@badichovechen.com
DMS: Tancheto на номер 17777

СПОДЕЛИ НОВИНАТА!