Начало » Общност » Внимавайте с електрическите тротинетки! Дете пострада при пътен инцидент

Внимавайте с електрическите тротинетки! Дете пострада при пътен инцидент

Вчера около 16:15 часа, на кръстовището на ул. «Рила» и ул. «Братя Миладинови» във Варна, малолетен водач на електрическа тротинетка, не спазва предимството на дясностоящия, не пропуска и се блъска в «Форд».

Вследствие на инцидента детето е получило контузни наранявания, прегледано е и освободено, без опасност за живота, съобщиха от полицията във Варна.

Още четирима души са пострадали при инциденти по варненските улици за изминалото денонощие.  Малко преди полунощ на бул. «Цар Освободител» 22-годишната водачка на «Пежо» К.А. от Варна, губи контрол и блъска «Дачия», който се движи насрещно. Вследствие на инцидента водачът на втората кола (38 г.) е получил фрактура на ребра и разкъсвания на черен дроб и далак, като същият е настанен за лечение в МБАЛ «Св. Анна», без опасност за живота. Водачката на първия автомобил е получила контузия на глава. По случая има образувано досъдебно производство.
Около 10:45 часа, на кръстовището на ул. «Ружа» и ул. «Лотус», 36-годишният водач на товарен  «Мерцедес» К.Т. от с. Звездица,  не спазва предимството на дясностоящия, не пропуска и блъска «Ауди». Вследствие на инцидента две деца от лекия автомобил са получили контузни наранявания, прегледани са и освободени, без опасност за живота.

 
banner
banner
Budnavarna