Начало » Политика » Цветанов: Работя за създаването на център с евроатлантическа дейност

Цветанов: Работя за създаването на център с евроатлантическа дейност

Работя за създаване на център с евроатлантическа дейност на тема „Сигурност“. Това каза пред журналисти Цветан Цветанов след Националното събрание на ГЕРБ, на което беше освободен от всички ръководни постове в партията.

Попитан как ще работи за ГЕРБ като редови член, той заяви: „Аз вече работя от 17-и, но в ГЕРБ и не за ГЕРБ. За ГЕРБ може да работи всеки един член и симпатизант и всеки един, който иска да гласува“.

„Плановете са ми да бъда по-често със семейството си, защото през тези години отсъствах много“, каза още Цветанов, цитиран от Агенция „Фокус“.

Цветанов благодари на медиите, че в по-голямата си част отразяват обективно събитията. Попитан дали в последния месец е провеждал разговори с премиера Борисов, той каза: „Да, чували сме се. Няма нищо неизяснено. Има просто заявление, което аз съм си депозирал и трябваше да се насрочи Национално събрание, за да може да се гласуват всички оставки – както моята, така и на г-жа Бъчварова. Да се направят всички промени в Устава, в организационната част, в която няма да участвам, няма да отговарям за предизборните щабове и няма да участвам в тях. Мисля, че когато отминат съответните избори, може да се сравнява“, каза още Цветанов.

На въпрос дали е бил „сготвен“, той отговори: „Дайте да не си говорим за „сготвен“ или не. Важното е, че всичко мина доста по-цивилизовано, отколкото някои са очаквали и трябва да ви кажа, че аз съм лоялен човек и винаги ценя хората, с които съм работил“.

 
banner
banner
Budnavarna