Начало » Долни чифлик » Община Долни Чифлик подари нов детски еко кът на малчуганите (снимки)

Община Долни Чифлик подари нов детски еко кът на малчуганите (снимки)

Навръх 1 юни – Международния ден на детето,
ОБЩИНА ДОЛНИ ЧИФЛИК ПОДАРИ НОВ ДЕТСКИ ЕКО КЪТ НА МАЛЧУГАНИТЕ

Новоизграденият детски Еко кът „Обичам природата“ привлече като магнит десетки малчугани и техните родители, за да празнуват заедно 1 юни – Международния ден на детето.

 

Новата детска площадка бе открита официално днес с балони, бонбони, подаръци и безброй детски усмивки.

Най-новото място за игра на децата от Долни чифлик се намира в двора зад блока на АПК. Разположено е на повече от един декар площ и има различни катерушки, люлки, пясъчници и пейки за родителите. Изградено е изцяло със средства на общината.

Поставено е и видеонаблюдение.

 

„Колегите от общинското социалното предприятие „Благоустройство и озеленяване“ и от общинската администрация вложиха много усилия и труд, за да се превърне тази детска площадка във факт. Честит празник на всички деца! Да сте живи и здрави и родителите да ви водят на тази площадка, за да може всички да се забавлявате“ – каза на откриването й кметът на община Долни чифлик Красимира Анастасова.

Сред гостите на празника беше председателят на Общинския съвет Жеко Жеков и ръководството на общинската управа.

И на празник – като на празник. Всяко детенце получи подарък и много бонбони от организаторите, защото днес е Денят на детето. Гостуващият диджей спретна забавна детска дискотека на открито с много игри и подаръци, за да може всички да се насладят на празника.

 
banner
banner
Budnavarna