Дългия си купи Гери Никол за 50 бона

Слави Трифонов е купил Гери-Никол за концерта, който готви на Орлов мост седмица преди президентските избори.

Дългия е броил 50 бона на тийнейджърката, за да участва в събитието му. Очаква се срещу тези пари тя да изпее две или най-много три песни, просто защото няма повече собствени парчета.

Поне 300 000 души се кани да събере Слави на своя безплатен концерт в центъра на София. Планирано е грандиозно събитие, на което освен Дългия, ще се изявяват и много други изпълнители. Един от гвоздеите в програмата, както и голямата изненада на сцената, се очаква да бъде именно Гери-Никол. Любимката на тийнейджърите била любимка и на Дългия, защото точно като самия него умее да провокира и да превръща дори дефектите си в ефекти.

Самата Гери обаче не била навита да участва в мисия „Орлов мост” на Трифонов.Момичето като цяло гледа да стои далеч от всичко, което е свързано с политика, и предпочита да се придържа към чисто светските си и музикални изяви.В преговорите обаче се включил и баща й, който е бизнесмен и ръководи цялата кариера на момичето.
Той веднага започнал пазарлък за дъщеря си и успял да измъкне цели 50 бона от Дългия. Като чула срещу каква сума й предлагат да пее, Гери преосмислила предложението за Орлов мост е решила, че все пак си струва усилието и риска.

СПОДЕЛИ НОВИНАТА!