Начало » Общност » Варна се сдоби с ресторант над басейн, новото желано място за вечеря в града

Варна се сдоби с ресторант над басейн, новото желано място за вечеря в града

Лятото е любимият ни сезон, който предразполага към плажни дни, романтични вечери и епични партита. Cheers Whisky and Cocktails, Bar Egoist и Seacrets съчетаха тези удоволствия на едно място.

Искате да имате незабравимо лято?

Moonlight Bar & Restaurant ви дава тази прекрасна възможност.

Ако искате да се потопите в непринудена атмосфера, сте повече от добре дошли от ранните часове, когато със сигурност можете да прекарате един прекрасен слънчев ден, докато се наслаждавате на качествените и неповторими коктейли. Ще имате възможността да се насладите и на поредица от скандални дневни партита около басейна.

 

Изненадите не свършват до тук!

Какво ще кажете за вечеря над водата?

Вечерта Moonlight Bar & Restaurant ще смени своя облик и ще се превърне в най-невероятното място за вечеря. Разработена е подвижна платформа, която ще ви даде възможност да прекарате една романтична вечер над басейна. Луната – нежна и романтична ще повиши чувствителността на сетивата, ще събуди желанието за любов, нежност романтика и страст.

Главният готвач Георги Рахнев е подготвил за вас неповторими кулинарни изкушения. Ще имате възможността да се насладите на вкусна и прясна храна приготвена на барбекю на въглища, което е на атрактивно за гостите място за да могат да наблюдават как се приготвят ястията. В подбрани дни вечерята около басейна ще бъде съчетана и с музика на живо.

Както много добре знаем, най-интересното идва, след като слънцето се потопи в морето. Moonlight Bar & Restaurant знаят как да променят рязко настроението и след 24:00 ч. тихото и спокойно място се превръща в истински парти плейс с готини хора, студени напитки и известни изпълнители които ще се погрижат за вашето настроение.

За Вашето приятно изживяване и отдих ще се погрижи мил, любезен и квалифициран персонал готов да задоволи всички ваши желания.

В Moonlight Bar & Restaurant ще ви привличат множеството удобства, емоцията, атмосферата и комфорта на брега на морето, които ще ви провокират да се връщате отново и отново.

Moonlight Bar & Restaurant носи усещането за едно перфектно лято, изпълнено с незабравими емоции и запомнящи се преживявания.

Бъдете в течение с всички предстоящи събития, последвайте Facebook страницата:

https://www.facebook.com/moonlight.restaurant.varna/

Локация: ул. „Капитан Георги Георгиев“, Крайбрежна алея, Варна.

За контакти и информация: 0889 75 98 64

За онлайн резервации: https://zavedenia.com/apps/mobile/reservations/varna/1875/budnavarna/bg/

 

 
banner
banner
Петя Митева