Варненските данъчни продават конски каручки

Две каруци и конска шейна са едни от най-новите предложения за публична продан, обявени от Националната агенция по приходите във Варна. Движените с животинска тяга товарни средства се съхраняват на склад в Тервел и могат за бъдат огледани между 26 и 28 септември. Общата им начална цена е 48,75 лева.

В списъка с предложените за продан вещи има още резервни части за кроячни машини, газови бутилки, печки тип „духалка“, стари мобилни телефони, видеокамери и фотоапарати, телевизори, лаптопи и компютърни конфигурации. Срещу начална цена от 20,72 лева се предлагат 196 килограма желязо, 4 килограма алуминий и един малък кантар. Металните отпадъци се съхраняват в склада на Районното управление в Шабла. В подобна обява, но срещу стартова цена от 9 лева се предлагат 462 килограма оградна мрежа, бодлива тел и черни метали. Стоката се съхранява в полицията в Балчик.

В друго обявление срещу 217,5 лева се предлагат 4 тенис ракети и два дамски часовника от евтина дизайнерска марка. За 151 лева за продан са обявени четири алуминиеви джанти, две резервни гуми, авторадио и авто СД.

Сред по-нестандартните стоки за продан в сайта на НАП е прежда, произведена в Китай и Бразилия за 3150 лева. От 780 лева пък ще започне наддаването за 5500 квадратни метра нетъкан синтетичен плат.

СПОДЕЛИ НОВИНАТА!