Кампания със снимки срещу изоставянето на животни

Неправителствената организация „Анимал хоуп Варна“ организира забавна игра във Фейсбук със снимки, за да спре все по-разрастващия се проблем с изоставени домашни любимци по улиците, които се вливат в армията на бездомниците. Ето и посланието, което отправиха на страницата си във Фейсбук от организацията:

„Приятели, каним Ви да се присъедините към нашата забавна игра със снимки и награди на тема:
„Моят най-добър приятел – Приятел Завинаги!“
Мисията е Възможна – Деца и животни – Заедно – Завинаги!
Споделете вашите любими моменти с вашите деца и вашите домашни любимци и спечелете награда по избор от нашите партньори в играта.
Може да се включите в Играта, като изпратите вашите споделени емоции на E-mail: animal.hope.varna.bg@gmail.com до 10-ти септември!
Снимките се добавят в албумчето по реда на тяхното получаване.
Може да се включите в гласуването и да споделяте вашите фаворити за наградите!
Все повече хора напоследък искат да се откажат от домашния си любимец, защото очакват дете… В някои от случаите те търсят на кого да го поверят, в други просто го оставят на улицата, където в незащитена среда животът му продължава едва няколко часа…
Няма причина да изоставите и предадете вашият най-добър приятел, защото ще имате дете… дори напротив.

Когато децата растат заедно с животни, те стават добри и отговорни хора. Вашият домашен любимец е вашето първо дете и то остава дете до края на живота си! То е ваш верен приятел – в добро и лошо, в тъжни и весели моменти и Никога няма да ви предаде! Не го предавайте и Вие!
Играта има за цел да покаже вашите споделени емоции с вашите деца и вашите домашни любимци във времето на тяхното съжителство заедно, като по този начин се надяваме да успеем Заедно да убедим все повече хора, че няма причина да се откажат от Домашния си любимец, защото очакват дете и да дадем шанс на повече животинки да си останат у дома, в очакване на бебето Заедно с родителите.“

За условията на играта можете да научите повече от страницата на организацията във Фейсбук ANIMAL HOPE VARNA.
СПОДЕЛИ НОВИНАТА!