Начало » Хайлайф » Емоционален концерт „Гласовете Ви чувам“ (снимки)

Емоционален концерт „Гласовете Ви чувам“ (снимки)

Вълнуващ, завладяващ и интригуващ беше поредният концерт Гласовете Ви чувам, в които по традиция участват предимно таланти сред хората със специфични потребности доказа максимата, че пред изкуството всички са равни!
Дом на културата на слепите се оказа тесен да побере всички приятели, официални гости и съмишленици на четвъртото поредно издание на концертния опус Гласовете Ви чувам.


Основни организатори на пролетния сценичен ивент бяха фондация Съпричастие и модна-шоу агенция Идея Прима. Модератор и водещ на събитието бе Димитър Увалиев, чийто глас беше в унисон с емоционалния заряд на концерта.


Сред официалните гости на спектакъла личаха имената на зам-председателя на Общинския съвет във Варна д-р Лидия Маринова, кмет на район „Младост“ Христо Христов, общинската съветничка Милена Димова, зам-кмет на район „Аспарухово“ Ивайло Маринов, много известни имена от варненския бизнес.


Със страхотно присъствие на сцената на Дома на културата на слепите изпъкнаха артизпълнителите от Съпричастие, оркестър Спектър и вокалната група за градски и популярни песни Еделвайс.


Невероятна искра на вдъхновението запали с присъствието си популярния победител във формата България търси талант- Пацо-МЦ.Flame, който и без инвалидна количка доказа, че гравитацията на човешкия дух няма граници.
Успешно в менталния концертен формат Гласовете ви чувам се включиха и възпитаниците на СОУ Д-р Иван Шишманов: харизматичните близначета Мартин и Георги Рашкови и Дейвид Попов, моделите на Идея Прима, фолклорния ансамбъл Изгрев, и вечно усмихнатите младежи от дневен център Ривиера-Варна.


Финалът приключи с емблемата на концерта, песента „Моя Страна, моя България“, изпълнена от солиста Петър Дечев, чийто рефрен запяха всички в залата.
Минути преди финала, и преди вечерта да се превъплъти в своята по-умерена част, Слави Аврамов, шеф на Съпричастие-Варна, възкликна от сцената: Всички са равни пред изкуството!
Достойна поанта, която те кара да не вървиш с гръб към бъдещето…

снимки:  Геновева и Георги  Зашеви.

 
banner
banner
Budnavarna