“Гласът на Гърция” Василис Карас идва във Варна

На 24 септември, в 19 ч, ще имаме уникалната възможност да наблюдаваме и слушаме големия гръцки изпълнител Василис Каррас на сцената на зала Конгресна в Двореца на културата и спорта. Карас гостува във Варна с най-големите си хитове Phenomeno, Avtopepithisi, Girise, Tilefonise Mou и много други, очаквани с години от почитателите на гръцката музика у нас. Като реверанс към българската публика Карас ще изпълни за първи път и някои от най-новите си композиции.

Специална част от спектакъла на Карас ще бъде изпълнението на оркестър, който по многочисленост и професионализъм спокойно може да се сравни с камерна филхармония. Музикантите от оркестъра на Карас допълнително ще допринесат за пищността на шоуто и това публиката да се потопи в гостоприемната атмосфера на гръцкото Средиземноморие.

Билети за концерта тръгват в продажба от днес в билетния център на ДКС и мрежата на Eventim като цените им са между 40 и 80 лв.

Василис Карас е най-популярният гръцки изпълнител, чиито песни са обичани от три поколения фенове. Каррас е роден през 1953 г. в село Кокинохори-близо до Кавала. През 1963 г. се премества заедно със семейството си в Солун. За първи пьт пее на голяма сцена в Просвигас – заведение в Солун, когато е само на 16-годишна възраст. Пьрвият му сингьл се появява на пазара през 1979 год.

През годините Василис Каррас добива популярност в цял свят: изнася концерти в Канада, Европа, Азия, Австралия. Програмата му е изключително натоварена, което е и основната причина рядко да имаме удовослтвието да го виждаме в България.

Той никога не е преставал да създава песни, повечето от които се превръщат в безкомпромисни хитове. Издал е над 40 албума, цели четири от които през тази година. С голям успех и рекордни продажби (над 100 хиляди)е издаденият през 1997г. албум” М*ехис кани алити”.

Карас е изключително позтивни настроен към по-младите си колеги, с повечето от които е работил съвместно – Антонис Вардис, Левтерис Пандазис, ПеггиЗина, Наташа Теудориду, Деспина Ванди, Нотис Свакинакис, Анжела Димитриу, Христос Дантис, Елли Кокину, Кети
Гарби, Нино, Пасхалис Терзис, Пикс – Лакс и други.

Източник: Варнаутре

СПОДЕЛИ НОВИНАТА!