Хороскоп – 2 септември 2016

Телец

Днес може да имате притеснения във връзка с финансов въпрос, да се наложи да връщате пари или пък вие да получите пари, които сте дали назаем. Какъвто и да е случаят, сега не е моментът да предприемате рискове в тази област, защото може да заложите на грешната карта. Добре би било също да имате мярка при преследването на удоволствия.

Близнаци

Днес, дори да се опитате да игнорирате някаква истина, тя ще ви застига, така че по-добре бъдете искрени със себе си и с околните. Отказът да поемете отговорност за нещо, което сте направили преди, няма да улесни положението – така че по-добре се изправете срещу миналото и вижте какво бихте могли да направите.

Рак

Днес къщната работа ще ви спори, така че не отлагайте за друг ден почистването и подреждането на дома. По възможност не подписвайте договори и не поемайте нови ангажименти – има вероятност или да ви подведат, или вие да не спазите договорката.

Лъв

Днес може да получите пари или нещо материално. И ако това се случи, ще стане от само себе си – няма да е нужно да упорствате за каквото и да било или да предприемате рисковани действия, особено що се отнася до парите. Не се насилвайте да живеете и да работите на пълни обороти, защото ще се преуморите.

Дева

Денят е много благоприятен за финансите ви – може да получите пари или някаква награда за усилия, които сте положили. Отправят ли ви някакво предложение, не приемайте веднага – обмислете го и, ако е възможно, дори си дайте малко повече време за размисъл.

Везни

Днес не правете нещо, само защото някой го изисква от вас, кара ви да се чувствате длъжни или виновни – това означава, че ви манипулират. Ако ще правите компромис, нека решението дойде от сърцето ви, а не да угаждате на друг човек и да пренебрегвате себе си.

Скорпион

Днес може успешно да започнете нов творчески проект, стига да сте готови да вложите и солидна доза труд. Не бягайте от реалността в алкохол, хазарт и други зависимости – така няма да решите проблемите и само ще си навредите.

Стрелец

Днес не пренебрегвайте рутинните си задачи, само защото са ви скучни или нещо по-интересно е привлякло вниманието ви – ако не ги свършите сега, после ще ви дойде нанагорно. Не правете драми за щяло и нещяло – ако имате проблем, търсете практично решение.

Козирог

Днес ще ви бъде по-лесно, ако имате малко повече доверие в себе си и в живота – това ще ви помогне да преодолеете някои безпокойства и да се настроите оптимистично. Дори развоят на събитията да не ви е по вкуса, гледайте философски на нещата – сигурно е за добро. Денят е благоприятен за уреждане на правни и финансови въпроси.

Водолей

Днес няма да бъдете много стабилни в емоционално отношение – възможно е да ви завладеят силни чувства или страхове. Опитайте се да живеете в реалността и да не се безпокоите за бъдещето – даже да си мислите, че ще се случи нещо недобро, не е сигурно, че опасенията ви ще се оправдаят.

Риби

Ако днес ви мъчи някакъв проблем, не изпадайте в мрачно настроение, а помислете какво бихте могли да направите, за да промените ситуацията. Не си мислете, че нищо не зависи от вас – във всеки момент може да направите избор и да промените курса.

Източник: Edna.bg

СПОДЕЛИ НОВИНАТА!