Историята на едно 18-годишно момиче от Варненско

Това е историята на едно младо момиче от малък град край Варна. „Реших да споделя моята история, защото малко са хората, които могат да ме разберат.“, така започва разказа си 18-годишната девойка.

Ето и цялата история:

„Здравейте.

Аз съм момиче на 18 от малък град близо до Варна. Реших да споделя моята история, защото малко са хората, които могат да ме разберат.

Преди половин година се запознах с едно момче. Харесах го от пръв поглед. Всичко в него – лицето, тялото, гласа. Проблемът е, че той е турчин. Опитвах се да подтисна чувствата си, защото знам отношението на родителите ми, но те бяха по силни от мен. И той ме е харесал веднага и така решихме да пробваме. Заедно сме вече от 5 месеца, но постоянно имам проблеми с родителите ми. Щом майка ми се запозна с него и видя що за човек представлява го хареса, но под влияние на баща ми тя отново се обърна срещу мен.

Отначало пазехме връзката си в тайна, но както вече казах живея в малък град и е невъзможно да пазя такова нещо в тайна.

Щом се прибера вкъщи започват и проблемите – крясъци, викове, обиди и т. н. Повечето от роднините ми се отдръпнаха и казаха, че не съществувам за тях. Не ми дават пари, забраняват ми да се виждаме, стояла съм вкъщи с дни. Знам, че всеки си има принципи, но аз съм вече на 18 и поне имам право да избирам кои хора могат да бъдат част от живота ми. Това е лично мое решение и би трябвало да го уважат. Да искат да се разделя с него заради техните принципи е твърде много!

Повечето от вас ще кажат „твърде малка си да знаеш какво е любов; ще срещнеш друг; толкова ли се свършиха синовете на България“.

Искам само да кажа, че това, което не можем да си изберем, е кого да обичаме и без кого да не можем. Трябва да ти се случи, за да го разбереш. От както го познавам не съм открила нито една лоша черта в характера му, той е момчето, за което винаги съм мечтала и от страна на родителите ми е твърде егоистично да ми го отнемат, затова избирам да се боря за любовта си.“

ezine.bg

СПОДЕЛИ НОВИНАТА!