Кандидатът за президент Жорж Ганчев обяви програмата си във Варна

„Програмата на нашата кандидат-президентска двойка – Жорж Ганчев – Кольо Парамов, е от 10 точки, които седнах и написах за 20 минути“, заяви във Варна Ганчев.

Сред тях приоритетни са свързаните с утвърждаването на абсолютна независимост на трите власти; планирането и реализирането на защитата на българското небе без чужда намеса, довършването на загражденията по южните граници на България; изравняване на частното и държавното участие във важните сектори на икономиката, вътрешна търговия, износът и IT – технологиите, съобщава Радио Варна.

Повечето от приоритетите си Ганчев смята, че могат да се реализират само в първата година от мандата – 2017-а. В международен план Жорж Ганчев смята, че в България е недопустимо да има русофобство. На Руската федерация той гледа като на най-стратегическия партньор на страната – и в отбранително, и в икономическо отношение.

Основният ресурс от гласуващи за независимата кандидат – президентска двойка, Жорж Ганчев вижда в българите, които традиционно не отиват до изборните урни.

СПОДЕЛИ НОВИНАТА!