Нацепената батка с блъснатото БМВ сипе заплахи

Паткан умрял, ще те е*а в задкомпютърната мишка, караш ме да те намеря къде си и да ти се случи случка

Някои младежи се вземат прекалено насериозно. Те гледат твърде много филми и слушат твърде много истории за мутренските времена от 90-те години. Долу-горе около 96-та година мутрите си позволяваха да заплашват журналистите, спокойни че са недостижими за полиция, съд и прокуратура.

Героят на настоящата случка вероятно си е въобразил, че е някаква мутра от онези години, и в естествен или изкуствен прилив на адреналин, включил високоговорителя и надъхван от другарчетата около него, си позволява да сипе заплахи срещу журналист.

Че му липсват първите 7 години възпитание – видно е за всеки, който чуе разговора. Някак си времето, в което растем, ни е накарало да свикнем, че огромната маса от младежи са именно такива – невъзпитани, мислещи се за недостижими от закона. Но в този случай има нещо повече, нещо извън „нормата“ на невъзпитания наперен младеж. Тук наблюдаваме пълно незачитане на институциите медия, полиция и съдебна система.

Държанието на въпросния „биткаджия“ отива твърде далече. То е силно възмутително и се отличава с особена дързост – той се обажда на журналист и заплашва със саморазправа. Той си позволява да говори подигравателно за полицаите и за институцията МВР, с думите „Към господин полицай ли ще се обърнеш ве“ и „някакви тъпи следователи“. Използвайки жаргонното съществително „процедура“, вероятно „биячът“ си представя сцена, в която той млати журналиста.

Агитката на батката смело ръкопляска и мучи около него, давайки му акъл какво да говори и псувайки репортера ни.

Ето откъси от репликите на младия бабаит. Разговора в целия му обем можете да чуете в качения файл по-долу.

Пак ще се видим и пак ще се срещнем и да не стане така, че нацепената батка да ти нацепи главата, „предупреждава“ наперено по телефона водачът на БМВ-то, който няколко часа по-рано събори светофар във Варна с автомобила си.

На въпроса как се казва, батката отговаря:

Аз се казвам „Ще дойда и ще ти го набия в устата, приятно ми е“.

Нашият журналист предупреди смелия мъжкар, че ако не смени тона, ще се обърне към органите на реда. В отговор водачът се наежи:

Към кой, ве? Към господин полицай ли ще се обърнеш ве? Ако искаш извикай адвоката си и някакви тъпи следователи след „процедурата“.

Един от другарите му отстрани на изпроводяк приглася „Айде, ла*ай го, мърша, ш`ти е*а майката“.

Кой е този „смелчага“ ?

Няколко часа по-рано наш читател изпрати в редакцията ни снимки, на които се вижда как лек автомобил БМВ се е блъснал челно в светофар, находящ се на бул. „Христо Смирненски“ във Варна.

Светофар

Подразнен от това, че журналистът ни в статията си го е нарекал „мускулесто момче“, водачът му звъни  и започва да заплашва, обижда, псува и желае да се среще с него, „за да се разберем“.

Пишман биячът обаче явно не е особено хитър, тъй като направи голямата грешка да се обади от личния си номер, без да го скрива.

Източник: Спътник

СПОДЕЛИ НОВИНАТА!