Специални изненади очакват гостите на „Най-дългата вечеря на плажа“

Сдружение „ Живей активно“ и приятели за втора поредна година организират „Най- дългата вечеря на плажа“ под мотото „ЗАЕДНОСТ“. Събитието ще се състои на 05.09.2016 г., на плажа в Аспарухово, със съдействието на община Варна и район „Аспарухово“.

С финансовата подкрепа на частни лица, фирми и лични средства на екипа е изготвена една изключително забавна програма, в която ще участват доказани таланти. Специално участие ще вземат и легендите “Тутурутка“.

Тази година „Най-дългата вечеря на плажа“ отново ще започне с най-малките и най-нетърпеливите. Тях ги очакват зумба танци. Ще има още и фолклорни песни и танци, бийтбокс, поп изпълнения, ориент шоу, огнено и светлинно шоу, както и много други забавления.

Вечеря

Специална изненада ще бъде готвената томбола със страхотни награди.

Осигурени са два автобуса, които напълно безплатно ще извозват от града до плажа желаещите да присъстват на вечерята.

В близост до сцената ще бъдат поставени няколко десетлитрови туби от минерална вода, в които ще се събират пластмасови капачки. Инициативата е в помощ на сдружение “Аз Вярвям и Помагам“, а събраните капачки ще бъдат дарени от името на гостите на „Най- дългата вечеря на плажа“.

Вечерята ще започне в 18.30 ч и ще продължи до 23.30 ч.

За спокойствието на гостите са взети всички предохранителни мерки за сигурност. Осигурена е линейка с лекар на място, уведомени са Пожарната служба и Полицейското управление.

Вечеря

Източник: Спътник

СПОДЕЛИ НОВИНАТА!