Разбиха хитов канал за проститутки

Организирана престъпна група за извършване на сводничество и склоняване към проституция е разбита във Варна при спецоперация, съобщиха от пресцентъра на МВР. Операцията е проведена на 21 август от служители на Сектор „Борба с организираната престъпност“ във Варна, съвместно със служители от Областната дирекция на полицията, под ръководството на Специализираната прокуратура.

Престъпната група действала под прикритието на питейно заведение, предлагащо еротични танци и компания. Наетите танцьорки в нощния клуб в централната част на Варна са били склонявани да предоставят сексуални услуги срещу заплащане на клиенти на заведението.

С полицейска мярка за 24 часа са били задържани петима – 42-годишният собственик на заведението и лидер на групата и още четирима на възраст между 31 и 45 години. Всички са варненци, с изключение на един, който е от Ямбол.

На трима от задържаните, сред които и лидера, е наложена мярка за неотклонение „парична гаранция“, повдигнати са им обвинения. Работата по случая продължава.

СПОДЕЛИ НОВИНАТА!