Начало » Събития » Мис и мистър български топ лица- Варна 2018 прекроява нощния морски мегаполис

Мис и мистър български топ лица- Варна 2018 прекроява нощния морски мегаполис

В сезона на навъсения и студен декември и всенародната суетня около подготовката на Коледната трапеза, нощният живот във Варна, безспорно един от българските мегаполиси на развлеченията, ще бъде емоционално прекроен.   Бар Кариби и Национална модна агенция Идея Прима Ви канят на истинско пиршество за сетивата- конкурсът за красота и европейски зрелища- мис и мистър Български  топ лица-Варна-2018.

  Ол инклузив емоцията  е предвидена за 14-и декември,   петък ,от 22,30 часа  в една от  Катедралите на клубния lifestyle живот в морския град- Caribi bar.
 Модният пърформанс   Български топ лица-Варна присъства в културния и нощен живот на града около две декади. Платформата на конкурса е динамична, екстравагантна,  и извън клишетата и стандартите за единствена и нескончаема   „разходка на модни закачалки“.
  интригата кулминира винаги и за двата пола, тъй като участниците са момчета и момичета.
 Журито, което ще гласува по шестобална система ще доказва, че това шоу Български топ лица не е игра с белязани карти.
 За да влезете в Хола на шоу бизнеса, посетете първо предверието му,  в деня на шоуто.. Финалът в 22,30 часа ще е зашеметяващ!
 Съорганизатор на шоуто на сезона мис и мистър Бълтарски топ лица-2018  е Национална модна агенция Идея Прима, варненските модисти  са единствените от  Морската ни столица с национални позиции в около 40 града и курортни комплекси в България.
 Водещ и продуцент на конкурса е собственикът на агенцията-Димитър Увалиев, а емблема на шоуто се остава трети тур, в който изпъкват талантите на моделите.  Така, че всички тези, които се триумят дали да посетят шоуто ще кажем:“  Елате там, където другите нямат шанс да бъдат!“ .
 Поредна година oсновен медия и лайф стайл партньор на конкурса е светският доминатор във Варна: Budna Varna
 
banner
banner
Budnavarna