Кошмар за феновете на Черно море в Разград

Абсолютна антиорганизация и пълен хаус в сектора за гости цареше на Лудогорец Арена в Разград по време на мача Дунав – Черно море

Стотици хора, пропътували 130 км. за да подкрепят своите любимци останаха меко казано шаштисани от неадекватната организация на домакините /Дунав Русе/.

Гостите от Варна бяха настанени в една клетка, която по нищо не отстъпва от тези в зоологическите градини. Видимо хората бяха много повече от капацитета на тази клетка наречена Сектор за гости.

Оказа се, че въпреки жегата в сектора за гости се влиза и без вода. Нито в бутилка без капачка, нито в чаша. Ако ти прилошее – проблемът си е твой. Видимост – почти нулева /Виж снимките/. И цялото това ходене по нервите срещу билет от 10.00 лв.! Част от гостите се принудиха въпреки платените билети за гледат мача извън стадиона, през оградите.

В същото време трибуна Моци и целия ляв сектор на стадиона в Разград бяха напълно празни. Никой така и не можа да даде обяснение защо? Стюардите се оправдаваха с факта, че Дунав Русе са домакини и те определяли правилата на стадиона за този мач, полицаите се оправдаваха с дежурния делегат от БФС.

Смешен театър сътвориха и съдиите. Старши-треньорът на Черно море – Георги Иванов бе на път да набие страничния съдия след комична ситуация в 40-ата минута. Реферът спря обещаваща атака на Черно море, след като свири засада ..от тъч. Това разсмя и шокира едновременно наставникът на варненци, който бе готов да раздава правосъдие с големите си мускули.

Да ви имам „професионалната“ лига! Чудите се защо стадионите са празни? Ами ето – поради такива случки.

IMG_20160827_183248

Напълно празната трибуна на Лудогорец Арена

IMG_20160827_183211

Такава е видимостта от Сектор Гости на Лудогорец Арена срещу билет от 10.00 лв.

Източник: ОВарна

СПОДЕЛИ НОВИНАТА!